Εκθειάζοντας την Ελλάδα και τους Προορισμούς της στα Διεθνή Μέσα

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουριστών από κάθε γωνιά του πλανήτη. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών, είτε πρόκειται για διασημότητες που επιζητούν ειδυλλιακά τοπία, είτε για οικογένειες με παιδιά που αναζητούν διακαώς μια όαση ηρεμίας, η χώρα διαθέτει τα πάντα. Γι’ αυτό και είναι φυσικό να εκθειάζεται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η Ελλάδα, καθώς είναι πραγματικά το όνειρο του κάθε ταξιδιώτη!

Αγαπημένες Κυκλάδες

Ο Γερμανικός Τύπος ανέκαθεν λάτρευε την Ελλάδα και τα νησιά της, ιδιαίτερα αυτά του Αιγαίου. Ένα λαμπρό παράδειγμα αποτελεί η Πάρος, με την υπέροχη φυσική ομορφιά και την ολόλευκη αρχιτεκτονική της. Είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί, που συγκεντρώνει τα βλέμματα όχι μόνο ταξιδιωτών από ξένες χώρες αλλά και πολλών Ελλήνων. Μάλιστα, ο χαρακτήρας του νησιού είναι τέτοιος που προσελκύει τη νεολαία και γι’ αυτό στο νησί διοργανώνονται πάρτι που διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες & Υψηλή Ποιότητα

Όλες οι αναφορές του ξένου Τύπου για την Ελλάδα έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Είτε σχετίζονται με τα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου, την Κρήτη ή την ηπειρωτική Ελλάδα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ο τομέας της ελληνικής φιλοξενίας είναι αναβαθμισμένος, ενώ οι υπηρεσίες βελτιώνονται κάθε χρόνο σημαντικά. Εξατομικευμένες λύσεις, πολυτέλεια και άνεση κυριαρχούν. Σε συνδυασμό με το συναρπαστικό περιβάλλον και τα πανέμορφα τοπία, πρόκειται πράγματι για το μυστικό της επιτυχίας.

Η Συμβολή του ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ, τέλος, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και τον τουρισμό. Μέσα από στοχευμένες διαφημίσεις σε αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής, αλλά και της Ασίας και της Αυστραλίας, επιδιώκει και προβάλλει πάντοτε τις ομορφιές της χώρας. Η προβολή στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και κυρίως στο διαδίκτυο είναι σημαντική. Ως αποτέλεσμα, ολοένα περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ένα καινούριο ταξίδι ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του κάθε τουρίστα, με χιλιάδες χρώματα και αρώματα, υφές και ακούσματα. Το ταξίδι στην Ελλάδα!